Ons team

Maak kennis met de MAG Adviseurs.

Caja de Liège

Caja de Liège

Administratief organisatie adviseur

Teamplayer en doorzetter

“Een belangrijk onderdeel van ons team is een prettige samenwerking. Dat bereiken wij met name door onze inzet en doorzettingsvermogen. Ik vind inzet en doorzettingsvermogen een belangrijk onderdeel van elk proces.”

Samen met mijn partner ben ik woonachtig in Gronsveld. Na het afronden van mijn studie bedrijfseconomie ben ik sinds 2015 werkzaam voor MAG Adviseurs

Mijn werkzaamheden bestaan uit o.a. het verwerken van financiële administraties en het opmaken van jaarcijfers van ondernemers.

Kwaliteit en continuïteit staan bij mij hoog in het vandaal, daarbij vind ik het belangrijk om ondernemers te voorzien van actuele financiële informatie. Dat geeft mij iedere dag voldoening en plezier.

+3143 7600 163
caja.de.liege@magadviseurs.nl

Guido Mulder

Guido Mulder

Administratief organisatie adviseur

Innovatief en ondernemend

“Ik vind het belangrijk om altijd klaar te staan voor mijn klanten en ze te voorzien van gevraagd en ongevraagd advies.”

Ik ben de trotse vader van een dochter en woonachtig in Maastricht. Na mijn opleidingen Bedrijfseconomie en Belastingadviseur heb ik werkervaring opgedaan bij diverse accountantskantoren, waarna ik op 1 januari 2005 Mulderadviesgroep ben begonnen, de voorloper van MAG Adviseurs, waar ik mede-eigenaar ben.

Ik houd me vooral bezig met geautomatiseerde administratieve processen en het ontwikkelen hiervan. Tevens ben ik voor veel klanten de eerste vraagbaak bij ondernemersvragen.

+316 83 99 52 32
guido.mulder@magadviseurs.nl

Sandra Hendrikx

Sandra Hendrikx

Administratief organisatie adviseur

Gemotiveerd en resultaatgericht

“Belangrijk vind ik het dat er een prettige werksfeer heerst die ertoe leidt dat onze dienstverlening soepel verloopt en de vraagstukken snel op de juiste plek terecht komen en worden opgelost. Doordat we met een relatief klein en hecht team werken kunnen we dynamisch met onze klanten en de werkzaamheden die we voor hen verrichten om gaan waardoor we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen en adviseren.”

Sinds december 2008 ben ik werkzaam bij MAG Adviseurs (toen nog Mulderadviesgroep). Naast mijn werk heb ik de deeltijdstudie Accountancy en de Post HBO Accountancy te Eindhoven succesvol afgerond.

De diversiteit aan klanten binnen ons klantenbestand zorgt tevens voor diversiteit in de te verrichten werkzaamheden. Naast het feit dat ik gewoon ook graag met cijfers in de weer ben zorgt dit voor continue plezier en uitdaging in mijn werk.

+316 22 55 82 67
sandra.hendrikx@magadviseurs.nl

Belinda Fens

Belinda Fens

Belastingadviseur / Pensioenadviseur

Oplossingsgericht en ondernemende teamplayer

Ik vind het van belang om oplossingsgericht mee te denken met de klant door een proactieve houding aan te nemen.

Ik woon in het Belgische Aubel met mijn partner Rob. Na mijn opleiding Sociale Zekerheidswetenschappen in Tilburg en Fiscaal recht in Groningen ben ik achtereenvolgens werkzaam geweest als pensioenspecialist bij Amev, Nationale Nederlanden, Hoffelijk Financieel en de Rabobank. Sinds augustus 2016 ben ik als partner werkzaam bij MAG Adviseurs.

Mijn functie bestaat uit advisering op het terrein van pensioenen en oudedagsvoorzieningen, belastingen voor Nederbelgen / grensarbeiders en de interne zaken op kantoor.

+316 11 66 43 39
belinda.fens@magadviseurs.nl

Marcel Coenen

Marcel Coenen

Belastingadviseur

Analytisch vermogen en parate kennis

Ik woon in Maastricht samen met Anouk en onze drie zonen. Onze dochter is uitwonend studente in Maastricht.

Ik heb fiscale economie gestudeerd in Tilburg. Tijdens mijn studie heb ik nog economie en handelswetenschappen gegeven aan het Henric van Veldeke college te Maastricht. Na afronding van mijn studie was ik onder meer actief in de functies als toegevoegd docent aan de Katholieke Universiteit Brabant, International Tax Manager Allied Domecq PLc te London en Partner bij PWC.  Verder heb ik diverse wetenschappelijke publicaties geschreven.

Binnen MAG adviseurs ben ik vooral bezig met (internationale) fiscale advisering. Speciale aandachtspunten zijn de Nederbelgische ondernemers en particulieren en begeleiding overnames.

+316 46 21 22 31
marcel.coenen@magadviseurs.nl

Anke Cloudt

Anke Cloudt

Belastingadviseur

Zorgvuldig en behulpzaam

Ik vind het een uitdaging om alle relevante informatie van de klant te verzamelen en deze zorgvuldig en zo gunstig mogelijk te verwerken in de aangifte en hiermee het jaarwerk af te sluiten.

Ik ben samen met mijn partner Erik en onze twee zonen, Robin en Gijs, woonachtig in Born.

Na mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik in 2006 begonnen bij, toen nog, Mulderadviesgroep, waarna ik mijn diploma belastingconsulent behaalde. Sindsdien verzorg ik voor zowel ondernemers als particulieren de aangiften inkomstenbelasting.

+3143 7600 163
anke.cloudt@magadviseurs.nl

Juul Bessems

Juul Bessems

Belastingadviseur

Juul is de jongste telg van ons team. Hij heeft zojuist zijn masteropleiding fiscaal recht aan de universiteit van Maastricht afgerond. Sinds 1 juni 2018 houdt hij zich bij MAG hoofdzakelijk bezig met de voorbereiding van fiscale adviezen en het opstellen van aangiften vennootschapsbelasting.

In zijn vrije tijd geniet de jonge Bourgondiër van lekker eten en drinken maar fietst hij ook graag een rondje op zijn mountainbike en traint hij regelmatig in de sportschool. Juul is bij MAG telefonisch niet bereikbaar. Daarentegen kunt u hem altijd via e-mail benaderen.

juul.bessems@magadviseurs.nl

Ingrid Maassen

Ingrid Maassen

Administratief medewerkster

Ingrid is sinds 14 juni 2018 in dienst bij MAG Adviseurs als administratief medewerkster.

Haar takenpakket bestaat uit het verrichten van administratieve werkzaamheden, het maken van btw-aangiften en het voorbereiden van jaarrekeningen.

Na haar economisch/juridische MEAO-opleiding, studierichting fiscaal, is zij direct aan de slag gegaan bij een administratiekantoor. Vervolgens heeft ze lange tijd in de accountancybranche gewerkt en een uitstap gemaakt naar de centrale administratie van een hotelketen.

Ingrid is getrouwd en heeft een zoontje. Ze werkt part-time en is op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig.

ingrid.maassen@magadviseurs.nl

Anouk Rijnders

Anouk Rijnders

Juridisch medewerkster / Incassospecialist

Anouk is per 1 juli 2018 in dienst getreden bij MAG Adviseurs. Jaren geleden heeft ze Nederlands recht gestudeerd aan de universiteit van Maastricht.

Na het voltooien van de opleiding en het leggen van een stevige basis voor de opvoeding van haar dochter en drie zonen is ze het werkleven weer ingestapt en is ze 10 jaar als juridisch medewerker/incassospecialist werkzaam geweest bij een gerechtsdeurwaarder.

Het jaar voorafgaand aan MAG, heeft ze als faillissementsmedewerker de ondernemingsrechtpraktijk van Boels Zanders Advocaten ondersteund. Nu is het tijd om de adviespraktijk van de MAG te leren kennen en aldaar juridische ondersteuning te gaan bieden.

anouk.rijnders@magadviseurs.nl

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent MAGgroep veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van MAG Adviseurs bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor MAG vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de MAG systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.