Overnames

Begeleiding bij het totale bedrijfsopvolging- of bedrijfsovernameproces

Begeleiding van overnames

Door de toenemende vraag naar adviezen in bedrijfsopvolgingen en naar aan- en verkopen van ondernemingen heeft MAG Adviseurs besloten haar dienstverlening ook op dit gebied verder uit te breiden. Naast juridisch, fiscaal en boekhoudkundig advies, kan MAG Adviseurs haar klanten nu ook nog uitgebreider begeleiden bij bedrijfsopvolgingen en -overnames.

MAG Adviseurs begeleidt de klant bij het totale bedrijfsopvolgings- of bedrijfsovernameproces, vanaf het uitwerken van een idee, structurering van de transactie, advisering bij de feitelijke overname of verkoop (inclusief advies bij commercieel en juridisch belangrijke aspecten, waardering etc.) en, indien gewenst, bij het opstellen van een integratieplan.

Hiertoe heeft MAG Adviseurs Frits Vranken als “off-counsel” benoemd. Frits heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van fusies en overnames, onder andere als lid van de Raad van Bestuur van een multinationale onderneming. In dit kader heeft Frits transacties gedaan over de gehele wereld.

Frits heeft fiscaal recht gestudeerd in Leiden en vervolgens diverse postdoctorale opleidingen gevolgd aan het Amsterdam Institute of Finance, INSEAD Business School in Fontainebleau en Berkeley Haas School of Business in Californië. Frits is ook een “Certified Director of Corporate Governance”. Hij leeft met zijn echtgenote in Zwitserland.

Wij adviseren u graag op het gebied van bedrijfsopvolgingen en -overnames.

Recente artikelen op ons blog

Voorbelasting business seats voetbalstadion

De Hoge Raad (de hoogste rechtsprekende-instantie in Nederland) heeft recent uitspraak gedaan over eventuele toepassing van het ‘Besluit uitsluiting vooraftrek voor personeelsvoorzieningen’ (BUA) in geval van business seats in een voetbalstadion. De keuze om een...

Voorkom als DGA een boete

Voorkom als directeur-grootaandeelhouder (DGA) boetes van de belastingdienst inzake toepassing van de gebruikelijkloonregeling. De aanwezigheid van een onderbouwing van het loon kan verschil maken.  Om boetes van de belastingdienst te voorkomen is het raadzaam om een...

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent MAGgroep veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van MAG Adviseurs bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor MAG vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de MAG systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.