NederBelgen

Belastingadvies voor grensarbeiders uit Nederland en België.

NederBelgen

Grensarbeiders

Belastingen

Bent u grensarbeider en woont u in België of Nederland? Bent u van plan om te emigreren of immigreren? Let dan goed op want als grensarbeider krijgt u te maken met zowel de Belgische als de Nederlandse belastingdienst. U moet rekening houden met verschillende wet- en regelgeving op het gebied van belastingen en sociale zekerheid. Hoe voorkomt u dat u twee keer belasting betaalt? Hoe zit het met uw hypotheekrenteaftrek, kindertoeslag, heffingskortingen? Waar moet u zich sociaal verzekeren? Wat moet u doen als je in het buitenland gaat werken? MAG Adviseurs biedt u het antwoord op al uw vragen. Onze specialisten adviseren u graag over alle grensoverschrijdende aspecten, met als doel: geen onnodige belasting betalen.

 

Om u als Nederbelg van optimaal belastingadvies te kunnen voorzien, hebben wij een intensieve samenwerking met Certafin Accountancy en financieel management, gevestigd te Genk. Hier werken ook accountants en belastingadviseurs met specifieke ervaring in de advisering van grensarbeiders, zowel particulieren als ondernemers. Wij kunnen u eventueel ook in Genk ontvangen.

 

U kunt ons zowel als particulier en als bedrijf raadplegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek.

Recente artikelen op ons blog

Nieuws uit Belgie

Belastingheffing pensioenen uit Nederland voor inwoners van België Op 17 december ontvingen Belgische inwoners met een pensioen uit Nederland hoger dan € 25.000 een brief met een aankondiging van intrekking van de verklaring vrijstelling van loonheffing. Hierdoor...

Vrouwelijke zelfstandigen

Vrouwelijk zelfstandigen die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 zijn bevallen, kunnen vanaf 15 mei 2018 een compensatie aanvragen. De compensatie zal ongeveer 5.600 euro bruto per persoon bedragen. Het UWV zal de regeling gaan uitvoeren. De aanvraagperiode loopt van 15...

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent MAGgroep veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van MAG Adviseurs bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor MAG vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

MAG werkt met moderne informatiesystemen

MAG werkt met moderne informatiesystemen en -oplossingen, dat spreekt mij als ondernemer in deze tijd erg aan. Altijd up-to-date kunnen zien hoe de zaken er voor staan. Kort op de bal, toegankelijk voor eenieder en flexibel. Door hun correcte handelswijze is het voor ons prettig zaken doen met ze.

John Gooren
Schiebroek Dakbedekkingen Best BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de MAG systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake.