Ons kantoor

MAG Adviseurs is een team van specialisten op het gebied van fiscale, juridische, financiële en administratieve zaken voor de ondernemer in het MKB en voor de particulier.

MAG Adviseurs streeft naar proactieve advisering op basis van cijfers die up to date zijn dankzij onze geautomatiseerde werkwijze. Door onze digitale verwerking van de administratie van uw onderneming kunnen wij u een actueel inzicht geven in uw cijfers op basis waarvan wij u dan ook proactief kunnen adviseren. We volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal-, juridisch- en automatiseringsgebied en wij zijn voor u bereikbaar als u ons nodig heeft.

Wij helpen u graag op het gebied van:

 • (Internationale) fiscale advisering;
 • bedrijfsadvisering;
 • het opzetten en optimaliseren van uw ondernemingsstructuur;
 • grensoverschrijdend wonen, werken en ondernemen;
 • (familiaire) bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht;
 • het beoordelen en opmaken van overeenkomsten;
 • aangiften inkomstenbelasting / M-Biljet / personenbelasting / BNI
 • juridische vraagstukken;
 • estate- en financiële planning;
 • erf- en schenkbelasting;
 • oudedagsvoorzieningen / pensioen;
 • jaarrekening en boekhouding met online administratiesoftware met actueel inzicht in uw financiële gegevens en prestaties van uw bedrijf.

Daarnaast helpen we u graag met de salarisadministratie en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

U kunt gebruik maken van een eerste vrijblijvend inventarisatiegesprek. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel een van onze adviseurs.

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent MAGgroep veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van MAG Adviseurs bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor MAG vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de MAG systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een intake.