Contact

Neem contact met ons op.

Kantoor Maastricht

Officenter
Gelissendomein 8
6229 GJ Maastricht

info@magadviseurs.nl
+31 43 7600 163

Kantoor Rhenen

Ericalaan 35
3911 XM Rhenen
 

info@magadviseurs.nl
+31 43 7600 163

Kantoor Lommel (BE)

Heide 83
3920 Lommel
 

info@magadviseurs.nl
+32 497 29 25 37

Contactformulier

Heeft u een vraag, wilt u een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs of wilt u een offerte?

Vul dan uw contactgegevens en vraag in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Social media

Mijn steun en toeverlaat bij alle fiscale ondernemersvragen

Primair met betrekking tot mijn eigen bedrijf en secundair ook voor bedrijven en ondernemers die ik adviseer om over de grens actief te zijn. Ook in die optiek betekent MAGgroep veel voor ondernemers en met name voor mijn relaties.

Armand Vliegen
Directeur Euregiomarketing

Heel veel verstand van zaken

Een fiscalist dient voor mij iemand te zijn die niets leuker vindt dan de beste fiscaal verantwoorde en financieel vriendelijke constructie voor mij (en mijn bedrijf) te zoeken en vooral te vinden. Een vakidioot dus, met heel veel verstand van zaken van alle wetgeving en die de zakelijke en persoonlijke situatie op fiscaal gebied uitstekend weet te combineren. Met als resultaat: fiscaal advies waar je van gaat glimlachen, omdat het klopt, omdat het mogelijk is en omdat het past. Dat vond ik bij Marcel.

Ingrid de Groen

Korte communicatielijnen, expertise en progressieve blik

Als ervaren (inter)nationaal ondernemer beveel ik de concrete, transparante en budgetvriendelijke aanpak van MAG Adviseurs bij elke potentiële klant, zij het starter dan wel gerenommeerde en gevestigde onderneming, in enige discipline aan. Korte communicatielijnen, expertise op en toegang tot velerlei vak en verwante gebieden met vooruitziende progressieve in plaats van traditioneel retrospectieve blik.

Josy Stijns

Persoonlijke aandacht en kennis

Wij kiezen al meer dan 10 jaar voor MAG vanwege hun persoonlijke aandacht en kennis van de voor ons relevante financiële en fiscale vraagstukken.

Floris Drabbe
HRC International BV

 

MAG werkt met moderne informatiesystemen

MAG werkt met moderne informatiesystemen en -oplossingen, dat spreekt mij als ondernemer in deze tijd erg aan. Altijd up-to-date kunnen zien hoe de zaken er voor staan. Kort op de bal, toegankelijk voor eenieder en flexibel. Door hun correcte handelswijze is het voor ons prettig zaken doen met ze.

John Gooren
Schiebroek Dakbedekkingen Best BV

 

Ideaal, factureren en boekhouden tegelijkertijd

Als startende ondernemer kan ik niet alleen mijn boekhouding digitaal regelen maar ook factureren naar mijn klanten via de MAG systematiek. Administratie kost me zo weinig tijd en ik krijg snel antwoord op de vragen die ik heb. Prima geregeld!

Otto van Wiggen
Mission Command